Planerar flytt till Norge...

publicerat i Daily notes;
Jacob är en sån person som får väldigt mkt idéer. Senaste nytt: han vill att vi ska flytta till norge.
Helt ärligt så vet jag inte om jag tycker det är en bra eller dålig idé. Han har redan ett jobb på g, jag borde inte ha några problem att få jobb.. eller jag vet inte, men jag har både bra betyg och bra referenser från olika arbetsplatser & praktiker inom service handel & administration.
 
Hade det bara varit jag & han så hade jag inte ens funderat på det, då hade det bara vart att dra. Har jag chansen att tjäna pengar och prova något nytt så tar jag ju den. Samtidigt har jag mitt jobb här som jag haft sen jag tog studenten, och jag trivs hur bra som helst där.
Det som känns mest jobbigt och krångligt är såklart allt praktiskt som måste ordnas.
Vi måste hitta en lägenhet där man får ha en gigantisk hund. Vi måste punga in 3 månadshyror i deposition, vi måste hitta ett BRA dagis till albin som ligger nära hemmet, jag har inget körkort så det ska helst vara gångavstånd. Vi måste skaffa norska personnummer, vi måste FLYTTA .......jag hatar att flytta!
Allt känns så omständigt. Och jag gillar ju mitt hem här liksom... min lägenhet som jag äntligen fått iordning. Ska jag lämna det nu... hm nja. Sen vill jag att Albin ska gå i skolan i sverige, men det är ju några år kvar.
 
Nej det här är inget vi har sagt att vi SKA göra, men jacob försöker övertala mig. Jag är skeptisk.
 
Är det nån av er läsare som har erfarenhet av flytt över gränsen med småbarn?